Turvavalaistusjärjestelmä täydentää kiinteistön turvallisuuden

Turvavalaistusjärjestelmät tuovat turvaa elämään

Opaste- ja turvavalaistusta tarvitaan kiinteistössä varmistamaan käyttäjille poistumisteiden näkyvyys. Valaistusta vaaditaan tilanteissa, joissa täytyy varmistaa henkilöiden ulospääsy esimerkiksi sähkökatkos- tai poikkeustilanteessa. Turvavalaistuksen toiminta-aika poikkeustilanteessa täytyy olla vähintään 1 tunti. Tämä varmistetaan akustoilla. Turvavalaistus saattaa pelastaa ihmishenkiä ja on tärkeä osa kiinteistön turvallisuutta.

Lainsäädäntö ja viranomaismääräykset säätelevät järjestelmän toimintaa ja toteutusta.

Järjestelmät voivat toimia itsenäisesti tai ne voidaan integroida kiinteistön muihin teknisiin järjestelmiin kuten esimerkiksi paloilmoitin- tai kiinteistöautomaatiojärjestelmiin.

Turvavalaistusjärjestelmät Ganelta

Gane on laiteriippumaton järjestelmätoimittaja, ja toimimme asiakaslähtöisesti. Toimitamme  muun muassa seuraavia järjestelmiä: Prodex Firescape, Neptolux, Previdia ja Inim.

Turvavalaistus avaimet käteen -periaatteella

Suunnittelu alkaa asiakkaan tarpeista ja tavoitteena on laadukas lopputulos.

Suunnitelmamme mahdollistaa kustannustehokkaan toteutuksen, helpot huoltotoimet ja joustavan muunneltavuuden. Näin järjestelmät palvelevat käyttötarkoitustaan koko elinkaarensa ajan. Tähän meillä on osaaminen ja kokonaisnäkemys. Järjestelmät sopivat pienistä kohteista suuriin.

Toimitamme järjestelmät avaimet käteen -periaatteella, kartoituksesta suunnitteluun ja toteutuksesta vuosihuoltoon. Voimme toimittaa myös eri osa-alueita näistä.

Turvavalaistusjärjestelmän vuosihuolto on tärkeää. Näin varmistat, että järjestelmä kaikkinensa on kunnossa hätätilanteessa.

Olipa tarve suuri tai pieni, niin ota yhteyttä!

Tutustu myös GANE Helpdesk -palveluun

Lue lisää

Pyydä tarjous tai kysy lisää turvavalaistusjärjestelmistä

Ota yhteyttä