Rikosilmoitinjärjestelmä valvoo kiinteistöä

Rikosilmoitinjärjestelmät tuovat turvaa elämään

Rikosilmoitinjärjestelmällä tarkoitetaan laitteistoa, jonka tarkoitus suojata kiinteistöa, tiloja ja kohteita sekä ennaltaehkäistä ilkivaltaa ja rikoksia. Valvontaa voidaan toteuttaa muun muassa erilaisin tunnistimilla kuten liike-, magneetti-, savu-, kosteus- ja lasinrikkotunnistin. Hälytykset ohjataan vartiointiliikkeeseen tai asiakkaan haluamaan paikkaan. Näin reagoidaan poikkeamaan nopeasti.

Järjestelmät voivat toimia itsenäisesti tai ne voidaan integroida kiinteistön muihin teknisiin järjestelmiin kuten esimerkiksi kulunvalvonta-, kameravalvonta- tai kiinteistöautomaatiojärjestelmiin.

Rikosilmoitinjärjestelmät Ganelta

Gane on laiteriippumaton järjestelmätoimittaja. Toimimme asiakaslähtöisesti. Toimitamme  muun muassa seuraavia järjestelmiä: HHL, DSC ja Powermaster.

Meiltä saa myös laadukkaat hälytyksensiirtopalvelut.

Asiakaslähtöisesti suunnittelusta toteutukseen

Suunnittelu alkaa asiakkaan tarpeista ja tavoitteena on laadukas lopputulos. Suunnitelmamme mahdollistaa kustannustehokkaan toteutuksen, helpot huoltotoimet ja joustavan muunneltavuuden. Näin järjestelmät palvelevat käyttötarkoitustaan koko elinkaarensa ajan. Tähän meillä on osaaminen ja kokonaisnäkemys. Järjestelmät sopivat pienistä kohteista suuriin. Meillä on turva-alan elinkeinolupa ja henkilöstöllämme on poliisin hyväksymä turvasuojaajakortti.

Olipa tarve suuri tai pieni, niin ota yhteyttä!

Tutustu myös GANE Helpdesk -palveluun

Lue lisää

Pyydä tarjous tai kysy lisää rikosilmoitinjärjestelmistä

Ota yhteyttä