Paloilmoitinjärjestelmä varoittaa ajoissa

Paloilmoitinjärjestelmät tuovat turvaa arkeen

Tulipalo on vakava vaaratilanne ja se on turvallisuusuhka ihmisille sekä voi aiheuttaa taloudellisia ja aineellisia vahinkoja. Paloilmoitinjärjestelmä on turvalaitteisto, joka tunnistaessaan tulipalon synnyn tekee automaattisesti hälytyksen ja ilmoituksen hätäkeskukseen. Järjestelmä hälyttää ja ilmoittaa myös valvottavassa tilassa. Järjestelmä koostuu yleensä keskuksesta, paloilmaisimista, palopainikkeista ja paikallishälyttimistä.

Lainsäädäntö ja viranomaismääräykset säätelevät järjestelmän toimintaa ja toteutusta.

Järjestelmät voivat toimia itsenäisesti tai ne voidaan integroida kiinteistön muihin teknisiin järjestelmiin kuten esimerkiksi turvavalaistus-, rikosilmoitin-, kulunvalvonta- tai kiinteistöautomaatiojärjestelmiin.

Palovaroitinjärjestelmä on hieman kevyempi toteutus paloilmoitinjärjestelmästä. Järjestelmässä käytetään samoja tuotteita kuin paloilmoitinjärjestelmässä, mutta hätäkeskusyhteys puuttuu.

Paloilmoitinjärjestelmät Ganelta

Gane on laiteriippumaton järjestelmätoimittaja. Toimimme asiakaslähtöisesti ja toimitamme  muun muassa seuraavia järjestelmiä: Prodex Firescape, Inim ja Previdia.

Meiltä saa myös laadukkaat hälytyksensiirtopalvelut.

Kustannustehokas ja asiakaslähtöinen toteutus

Suunnittelu alkaa asiakkaan tarpeista ja tavoitteena on laadukas lopputulos.

Suunnitelmamme mahdollistaa kustannustehokkaan toteutuksen, helpot huoltotoimet ja joustavan muunneltavuuden. Näin järjestelmät palvelevat käyttötarkoitustaan koko elinkaarensa ajan. Tähän meillä on osaaminen ja kokonaisnäkemys. Järjestelmät sopivat pienistä kohteista suuriin.

Toimitamme paloilmoitinjärjestelmät avaimet käteen -periaatteella, kartoituksesta suunnitteluun ja toteutuksesta vuosihuoltoon. Voimme toimittaa myös eri osa-alueita näistä.

Olemme Tukes:n hyväksymä paloilmoitinliike.

Olipa tarve suuri tai pieni, niin ota yhteyttä!

Tutustu myös GANE Helpdesk -palveluun

Lue lisää

Pyydä tarjous tai kysy lisää paloilmoitinjärjestelmistä

Ota yhteyttä