Ovipuhelinjärjestelmä asiakaslähtöisesti

Ovipuhelinjärjestelmät tuovat turvaa elämään

Ovipuhelin on yleensä huoneistossa oleva puhelin, jolla voi puhua talosta ulko-ovelle.

Ovipuhelinjärjestelmässä on joskus myös kamera, josta sisälläolija näkee ulkopuolella olevan henkilön. Tästä käytetään nimitystä video-ovipuhelinjärjestelmä, ja sen sisäpuolinen laite on nimeltään video-ovipuhelin.

Ovipuhelimia on kerrostaloissa ja omakotitaloissa. Ovipuhelin on perinteisen lankapuhelimen kaltainen laite, jossa on luuri eli kuulopuhelin kuulokkeella ja mikrofonilla, hälytyssummeri ja vähintään ovenavauspainike. Kerrostaloissa voidaan ovipuhelinjärjestelmän ansiosta pitää talon ulko-ovi lukittuna ja ehkäistä siten ulkopuolisten liikkumista porraskäytävässä.

Uusimmat ovipuhelinjärjestelmät voivat yhdistää ovelta tulevat kutsut suoraan älypuhelimeen tai tablettiin ovipuhelimen lisäksi. On saatavilla myös video-ovipuhelinjärjestelmiä, jotka käyttävät internetyhteyttä puheluiden siirtoon älylaitteisiin.

Ovipuhelinlaitteisto voidaan usein laajentaa tai yhdistää kiinteistöautomaatioon. Tämä mahdollistaa esimerkiksi valaistuksen ja kulutuksen seurannan ovipuhelimesta. Jos tällainen järjestelmä yhdistetään älypuhelimeen, ovipuhelimen soiton ja kutsun lisäksi samalla matkapuhelinohjelmistolla voidaan hallita myös kiinteistöautomaation toimintoja.

Järjestelmät voivat toimia itsenäisesti tai ne voidaan integroida kiinteistön muihin teknisiin järjestelmiin kuten esimerkiksi paloilmoitin- tai kiinteistöautomaatiojärjestelmiin.

Ovipuhelinjärjestelmät Ganelta

Gane on laiteriippumaton järjestelmätoimittaja. Toimimme asiakaslähtöisesti. Toimitamme  muun muassa seuraavia järjestelmiä: Dahua, Kocom, Siedle, Hikvision ja Aiphone.

Ovipuhelimet avaimet käteen -toimituksena

Suunnittelu alkaa asiakkaan tarpeista ja tavoitteena on laadukas lopputulos.

Suunnitelmamme mahdollistaa kustannustehokkaan toteutuksen, helpot huoltotoimet ja joustavan muunneltavuuden. Näin järjestelmät palvelevat käyttötarkoitustaan koko elinkaarensa ajan. Tähän meillä on osaaminen ja kokonaisnäkemys. Järjestelmät sopivat pienistä kohteista suuriin.

Toimitamme järjestelmät avaimet käteen -periaatteella, kartoituksesta suunnitteluun ja toteutuksesta vuosihuoltoon. Voimme toimittaa myös eri osa-alueita näistä. Meiltä saat kaiken avaimet käteen toimituksena: suunnittelu, laitetoimitukset, asennukset, käyttöönotto, dokumentointi ja huolto tai osia siitä.

Olipa tarve suuri tai pieni, niin ota yhteyttä!

Tutustu myös GANE Helpdesk -palveluun

Tutustu

Pyydä tarjous tai kysy lisää ovipuhelinjärjestelmistä

Ota yhteyttä