Kulunvalvontajärjestelmä tekee kiinteistöstä turvallisen

Henkilöturvallisuusjärjestelmät tuovat turvaa elämään

Kulunvalvonta eli kulunseuranta on kiinteistössä tapahtuvaa henkilöliikenteen seurantaa.  Seurantaa voidaan toteuttaa teknisillä laitteilla. Oviin ja kulkuväyliin kohdistetaan valvontaa. Sen avulla estetään asiattomien henkilöiden kulun pääsy tiloihin ja ehkäistään ilkivaltaa.

Liikkuminen ovista ja porteista tapahtuu kulkutunnisteiden ja lukijoiden avulla. Samalla tehdään myös henkilöstön liikkumisesta sujuvaa ja turvallista.

Järjestelmät voivat toimia itsenäisesti tai ne voidaan integroida kiinteistön muihin teknisiin järjestelmiin kuten esimerkiksi rikosilmoitin-, kameravalvonta-, kiinteistöautomaatiojärjestelmiin. Kulunvalvontaan voidaan liittää myös työajanseuranta- tai työnumeroseurantajärjestelmä, informaatiopalvelu ja lounasseurantaohjelmisto. Nämä tuovat helpotusta palkanlaskentaan ja työntekijän tavoitettavuuteen.

Kulunvalvontajärjestelmät Ganelta

Gane on laiteriippumaton järjestelmätoimittaja. Toimimme asiakaslähtöisesti ja toimitamme  muun muassa seuraavia järjestelmiä: Hedsam X, Esmikko, Dahua, Fidelix, Axema ja Rosslare.

Meiltä saa myös laadukkaat hälytyksensiirtopalvelut.

Asiakaslähtöinen avaimet käteen -toimitus

Suunnittelu alkaa asiakkaan tarpeista ja tavoitteena on laadukas lopputulos. Suunnitelmamme mahdollistaa kustannustehokkaan toteutuksen, helpot huoltotoimet ja joustavan muunneltavuuden. Näin järjestelmät palvelevat käyttötarkoitustaan koko elinkaarensa ajan. Tähän meillä on osaaminen ja kokonaisnäkemys. Järjestelmät sopivat pienistä kohteista suuriin, aina yhden oven järjestelmistä alkaen.

Meiltä saat kaiken avaimet käteen -toimituksena: suunnittelu, laitetoimitukset, asennukset, käyttöönotto, dokumentointi ja huolto tai osia siitä. Meillä on turva-alan elinkeinolupa ja henkilöstöllämme on poliisin hyväksymä turvasuojaajakortti.

Olipa tarve suuri tai pieni, niin ota yhteyttä!

Tutustu myös GANE Helpdesk -palveluun

Lue lisää

Pyydä tarjous tai kysy lisää kulunvalvontajärjestelmistä

Ota yhteyttä