Kameravalvontajärjestelmä lisää kiinteistön turvallisuutta

Kameravalvontajärjestelmät tuovat turvaa elämään

Kameravalvonta on yksi tehokkaimmista rikosten ja ilkivallan ennaltaehkäisijöistä. Sillä voidaan valvoa ja turvata omaisuutta, henkilöitä ja alueita. Se on lahjomaton ja väsymätön silminnäkijä. Järjestelmään tallentuu toimintaympäristön tapahtumat ja poikkeustilanteet.

Kameroiden tuottamaa kuvaa siirretään, tallennetaan ja hallitaan tarpeeseen soveltuvalla tavalla.

Järjestelmät voivat toimia itsenäisesti tai ne voidaan integroida kiinteistön muihin teknisiin järjestelmiin kuten esimerkiksi rikosilmoitin-, kulunvalvonta- tai kiinteistöautomaatiojärjestelmiin.

Kameravalvontajärjestelmät Ganelta

Gane on laiteriippumaton järjestelmätoimittaja, ja toimimme asiakaslähtöisesti. Toimitamme  muun muassa seuraavia järjestelmiä: Obseron, Mirasys, Dahua, Bosch, Hikvision ja Sony.

Asiakkaan tarpeista laadukkaaseen lopputulokseen

Suunnittelu alkaa asiakkaan tarpeista ja tavoitteena on laadukas lopputulos. Suunnitelmamme mahdollistaa kustannustehokkaan toteutuksen, helpot huoltotoimet ja joustavan muunneltavuuden. Näin järjestelmät palvelevat käyttötarkoitustaan koko elinkaarensa ajan. Tähän meillä on osaaminen ja kokonaisnäkemys. Järjestelmät sopivat kaikenkokoisiin kohteisiin. Meiltä saat kaiken avaimet käteen -toimituksena: suunnittelu, laitetoimitukset, asennukset, käyttöönotto, dokumentointi ja huolto tai osia siitä.

Olipa tarve suuri tai pieni, niin ota yhteyttä!

Tutustu myös GANE Helpdesk -palveluun

Lue lisää

Pyydä tarjous tai kysy lisää kameravalvontajärjestelmistä

Ota yhteyttä