Hoitajakutsujärjestelmä avaimet käteen -toimituksena

Hoitajakutsujärjestelmä luo turvallisuuden tunnetta ja turvaa elämään

Hoitajakutsujärjestelmällä voidaan parantaa esimerkiksi hoivakodeissa, sairaaloissa ja palvelutaloissa asukkaiden turvallisuutta. Järjestelmä mahdollistaa myös asukkaalle tavan saada yhteys hoitohenkilökuntaan. Järjestelmä voi sisältää muun muassa painikkeita ja turvarannekkeita, joilla lähetetään kutsu hoitohenkilökunnalle. Kutsu voi välittyä hoitajille puhelimiin, näyttölaitteisiin, vartiointiliikkeeseen tai asiakkaan haluamaan paikkaan.

Tapahtumat kirjautuvat myös järjestelmälokiin ja niitä voidaan tarkastella myöhemmin.

Järjestelmät voivat toimia itsenäisesti tai ne voidaan integroida kiinteistön muihin teknisiin järjestelmiin kuten esimerkiksi paloilmoitin- tai kiinteistöautomaatiojärjestelmiin.

Hoitajakutsujärjestelmät Ganelta

Gane on laiteriippumaton järjestelmätoimittaja, joka toimii asiakaslähtöisesti. Toimitamme  muun muassa seuraavia järjestelmiä: Tunstall, Vivago, Elpas ja Twig.

Meiltä saa myös laadukkaat hälytyksensiirtopalvelut.

Laatua suunnittelusta toteutukseen

Suunnittelu alkaa asiakkaan tarpeista ja tavoitteena on laadukas lopputulos.

Suunnitelmamme mahdollistaa kustannustehokkaan toteutuksen, helpot huoltotoimet ja joustavan muunneltavuuden. Näin järjestelmät palvelevat käyttötarkoitustaan koko elinkaarensa ajan. Tähän meillä on osaaminen ja kokonaisnäkemys. Järjestelmät sopivat pienistä kohteista suuriin.

Toimitamme järjestelmät avaimet käteen -periaatteella, kartoituksesta suunnitteluun ja toteutuksesta vuosihuoltoon. Voimme toimittaa myös eri osa-alueita näistä. Vuosihuolto on tärkeää. Näin varmistat, että järjestelmä kaikkinensa on kunnossa hätätilanteen sattuessa.

Olipa tarve suuri tai pieni, niin ota yhteyttä!

Tutustu myös GANE Helpdesk -palveluun

Tutustu

Pyydä tarjous tai kysy lisää hoitajakutsujärjestelmistä

Ota yhteyttä