Turvajärjestelmät kokonaistoimituksina

Erilaiset turvatekniikan järjestelmät ovat tärkeä osa kiinteistöjen ja toimitilojen turvallisuutta sekä liiketoimintaa. Nykyaikaisen turvatekniikan avulla suojaat kaikkea toiminnallesi tärkeää: ihmisiä, omaisuutta, tietoa ja niin edelleen. Järjestelmillä ja erilaisilla turvallisuusratkaisuilla voidaan ennaltaehkäistä ja suojata kaikkea sinulle tärkeää.

Modernit turvajärjestelmät luotettavasti

Tarjoamme korkealaatuiset turvajärjestelmien kokonaistoimitukset luotettavasti ja vaivattomasti. Palvelumme voi olla koko projekti suunnittelusta toimitukseen kokonaisvaltaisesti avaimet käteen periaatteella tai osia siitä. Vastaamme tilaajan haasteisiin teknisesti ja taloudellisesti kestävillä toteutuksilla, mikrotasosta aina suuriin kokonaisuuksiin. Toimimme yhteistyössä osaavien ja luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta pystymme antamaan teille parhaat ratkaisut. Emme ole riippuvaisia laitevalmistajista tai tuotemerkeistä. Olemme asiakaslähtöinen palveluyritys ja valitsemme aina sopivan ratkaisun juuri asiakkaan tarpeisiin.

Olemme kokenut turvajärjestelmien osaaja

Henkilöstömme koostuu turva-alan osaajista. Koulutamme henkilöstöämme ahkerasti, jotta pysymme alan eturintamassa mukana. Meillä on turvallisuusalan elinkeinolupa. Kokemusta meillä on monenlaisista kohteista. Olemme toteuttaneet turvajärjestelmiä muun muassa hoivakoteihin, päiväkoteihin, kerrostaloihin, liikekiinteistöihin ja kouluihin.

Tunnista riskit ja varaudu ajoissa!

Kulunvalvontajärjestelmä

Rikosilmoitinjärjestelmä

Kameravalvontajärjestelmä

Paloilmoitin- ja palovaroitinjärjestelmä

Turvavalaistusjärjestelmä

Hoitajakutsujärjestelmä

Ovipuhelinjärjestelmä

Gane helpdesk

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Ota yhteyttä