Sähköjärjestelmät ammattilaiselta

Kiinteistöjen sähköjärjestelmät muodostuvat esimerkiksi kaapeloinnista, sähkön pääjakelujärjestelmistä, sähkölämmitysjärjestelmistä ja -laitteistä, sähkön liitäntäjärjestelmistä, ukkos- ja ylijännitesuojauksesta, valaistuksesta ja tietoliikenneverkosta.

Sähköjärjestelmien ammattilainen

Gane Oy on sähköjärjestelmien ja sähkönkäyttöjärjestelmien ammattilainen. Meillä on kokemusta monenlaisista projekteista, kuten KNX-valaistusjärjestelmistä yksityisten ja julkishallinnon kohteisiin.

Ammattitaitoinen ja teknisesti osaava henkilöstömme toteuttaa monipuolisen kokemuksen avulla kohteen kuin kohteen valaistus- ja sähköohjausratkaisut. Sähköpätevyys S2 mahdollistaa niin kokonaisvaltaiset kuin osakokonaisuuksien toimitukset, esimerkiksi ohjelmointi- ja käyttöönottotyöt. Olemme Tukesin hyväksymä sähköliike.

Kiinteistöjen sähköjärjestelmät Ganelta

Kaapelointi

Sähköteknisten järjestelmien kaapeloinnit ja verkostot edellyttävät asianmukaisia kaapeleita. Tiedonsiirtokaapelointeja on mahdollista korvata langattomalla tiedonsiirrolla.

Sähkön pääjakelujärjestelmät

Sähkön pääjakelujärjestelmä on rakennuksen pitkäikäisimpiä sähköjärjestelmiä. Käyttäjän kannalta pääjakelujärjestelmän tärkeimpiä ominaisuuksia on järjestelmän joustava ja riittävän helppo muunneltavuus käyttötarpeiden muuttuessa. Sähkökeskus on eräs sähköverkon tärkeimmistä peruselementeistä.

Sähkölämmitysjärjestelmät ja -laitteet

Sähkölämmitysjärjestelmiä käytetään usein kattokaivojen ja räystäskouurujen sulatukseen varmistamaan veden poispääsy katoilta. Lisäksi sähkölämmityksiä käytetään maalämpöjärjestelmien vara- tai lisälämmityksenä vesivaraajissa.

Sähköliitäntäjärjestelmät

Sähkönliitäntäjärjestelmät ovat eri tyyppisiä käyttäjän muuttuvia tarpeita palvelevia sähkönjakelujärjestelmiä. Yleisissä tiloissa kiinteitä ja toimistotiloissa muunneltavia.

Ukkos- ja ylijännitesuojaus

Ylijännitesuojauksella rajoitetaan ylijännitteet sille tasolle, etteivät ne aiheuta vahinkoa sähkölaitteille. Suojat asennetaan useimmiten sähkökeskukseen.

Valaistus

Valo on eri tilojen esteettinen tekijä sekä turvallisuuden ja hyvinvoinnin perusta. Hyvin suunniteltu ja toteutettu valaistus luo tunnelmaa sekä parantaa vireystilaa ja työskentelytehoa. Valolla saadaan myös värit, materiaalit ja muodot paremmin esille.

Kiinteistön tietoliikenneverkko

Nykyaikainen kiinteistön sisäinen tietoverkko on monipalveluverkko, joka kykenee välittämään häiriöttömästi ja nopeasti monia erilaisia tietoliikenne- ja viestintäpalveluja.

Gane on kokenut sähköjärjestelmätoimittaja

Gane on laiteriippumaton sähköjärjestelmätoimittaja, ja toimimme aina asiakaslähtöisesti.

Tiedonsiirtokaapelointeja olemme korvanneet useilla eri tiedonsiirtoprotokollaa käyttävillä langattomilla järjestelmillä anturi- ja mittaussovelluksissa.

Sähkönjakelujärjestelmien analysaattoreiden ja moottoriohjainten mittaus- ja käyttöliittymäratkaisuja olemme toteuttaneet ModBus- sekä KNX-väylätekniikoilla.

Sadevesijärjestelmien sulanapitojärjestelmiä olemme toteuttaneet paikallisilla ja rakennusautomaation liitetyllä järjestelmillä.

Ukkos- ja ylijännitesuojat suosittelemme laittamaan myös saneerauskohteisiin suojaamaan lisääntyvää elektroniikkaa.

Valaistusohjausjärjestelmiä olemme toimittaneet KNX/Dali -tekniikalla niin julkisiin kuin yksityisiin toimisto-, päiväkoti-, hoivakoti- ja koulukiinteistöihin. Olipa kyseessä valaistustason säädöstä tai päivänvaloa mukailevasta valaistustarpeesta, voit kääntyä puoleemme.

Tietoverkkoja toimitamme langallisena langattomana tai näiden yhdistelmänä. Käytetyt teknologiat: parikaapeli ja optiset kaapelit sekä WLAN LTE Bluetooth Zigbee. Järjestelmät sopivat pieniin ja suuriin kohteisiin.

Olipa tarve suuri tai pieni, niin ota yhteyttä!

Pyydä tarjous tai kysy lisää sähköjärjestelmistä

Ota yhteyttä

Tutustu myös GANE Helpdesk -palveluun

Lue lisää