Kiinteistöautomaatio suunnittelusta toteutukseen

Rakennusautomaatiolla tarkoitetaan rakennusten lämmitys-, valvonta-, hälytys- ja ilmanvaihtojärjestelmien ohjaamista automaattisesti. Rakennusautomaatio on osa kiinteistöautomaatiota. Useimmiten rakennusautomaatiojärjestelmissä pyritään yhdistämään nämä kaikki toimenpiteet yhdeksi helposti hallittavaksi järjestelmäksi. Rakennusautomaatiolla pyritään lisäämään kohteen viihtyvyyttä ja turvallisuutta sekä vähentämään rakennuksen energiankulutusta. Laitteiden yhdistäminen on usein toteutettu väylätekniikalla, jolloin ne saadaan toimimaan yhtenäisesti ja älykkäästi.

Kiinteistöautomaation asiantuntija

Gane Oy on kiinteistöautomaation asiantuntija. Meillä on kokemusta monenlaisista automaatioprojekteista. Olemme toteuttaneet muun muassa hoivakoteja, päiväkoteja, kerrostaloja, liikekiinteistöjä ja kouluja. Käytössämme on alan uusimmat järjestelmät ja laitteet. Pääasiallisesti käytämme Fidelixin ja Oumanin automaatiojärjestelmiä.

Järjestelmillämme voidaan säätää muun muassa kiinteistön ilmanvaihtoa, lämmitystä ja valaistuksen ohjausta, sekä ohjata jatkohälytykset eteenpäin. Tarjoamme korkealaatuiset kokonaistoimitukset luotettavasti ja vaivattomasti. Palvelumme voi olla koko projekti suunnittelusta toimitukseen kokonaisvaltaisesti avaimet käteen periaatteella tai osia siitä. Vastaamme tilaajan haasteisiin teknisesti ja taloudellisesti kestävillä toteutuksilla, mikrotasosta aina suuriin kokonaisuuksiin. Kanssamme toimii osaava ja luotettava yhteistyökumppaneiden verkosto. Näin pystymme antamaan teille parhaat ratkaisut.

Henkilöstömme koostuu talotekniikkajärjestelmien osaajista. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti, jotta pysymme eturintamassa mukana.

Automaatiourakointi

Urakoimme automaatiojärjestelmät maanlaajuisesti. Käytämme alan uusinta tekniikkaa ja henkilöstömme on asiantuntevaa ja asiakaspalvelulähtöistä. Palvelumme voi olla koko projekti suunnitteluineen, toimituksineen ja asennuksineen tai osia siitä. Meiltä saat korkealaatuiset kokonaistoimitukset luotettavasti ja vaivattomasti.

Huoltopalvelu

Järjestelmien huolto pitää laitteistot kunnossa ja energiakustannukset minimissä sekä käyttöolosuhteet kunnossa. Oikea-aikainen ja säännöllinen huolto minimoi mahdolliset virhetilanteet järjestelmien toiminnassa sekä takaa luotettavan toiminnan vuosien ajan.

GANE Helpdesk ylläpitopalvelu

Meiltä löytyy GANE Helpdesk-palvelu. Se pitää sisällään etäyhteyden kohteeseen ja etäkäyttöpalvelun asiakkaan haluamassa laajuudessa. Etäyhteyksien avulla kiinteistön käyttö saadaan vaivattomaksi ja kustannustehokkaaksi, sekä pystymme pitämään sisäolosuhteet kunnossa. Tarvittaessa otamme vastuun koko laitteiston ylläpidosta.

Tutustu GANE Helpdesk -palveluun

Pyydä tarjous tai kysy lisää kiinteistöautomaatiosta

Ota yhteyttä